FORTNITE #THUISWEDSTRIJD

Nu we met z’n allen thuis zitten en iedereen veelal is aangewezen op het digitaal met elkaar contact zoeken, hebben we besloten om vanuit The Smash Universe samen met onze creators de Fortnite #ThuisWedstrijd te organiseren. Om de kerstvakantie nog een speciaal tintje te geven zullen we op maandag 28 december 2020 voor 100 kids de #ThuisWedstrijd organiseren in de game Fortnite. Wat we voorgaande jaren vanuit het Theater of Bioscoop deden, willen we nu online aanbieden.

Dit toernooi zal te volgen zijn d.m.v een livestream op The Smash Universe en er zullen ook diverse creators meedoen aan de livestream. Later zullen we een definitieve aankondiging van de creators doen, maar te denken valt aan verschillende creators die onder The Smash Universe vallen. Het is belangrijk om deze tijden een stukje entertainment toe te voegen en juist daarom willen we de doelgroep van 12 tot 24 jaar bij elkaar brengen en ook nog eens de kans geven om toffe prijzen te winnen.

TOERNOOI

Maandag 28 december 2020, start 14 uur en einde rond 17 uur.

Hoe meedoen?

Om mee te doen aan dit toernooi zul je onze Discord moeten joinen, hier wordt de code voor de private lobbys gedeeld in de channel #Thuiswedstrijd.
Daarnaast zullen we een livestream verzorgen, zodat al je vriendjes en vriendinnetjes de #ThuisWedstrijd live kunnen volgen.

Prijzen

1

Coming soon

2

Coming soon

3

Coming soon

Share:
THE SMASH UNIVERSE © 2020.